Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


May 16

ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ Γ΄ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΕ !

Share

Πριν λίγες μέρες, αναφέρθηκα στον 432 (και σε άλλους αλλά και άλλα) κανονισμό υγείας της Ε.Ε «και στην απαράδεκτη στάση του ΕΦΕΤ κ’ του Χημείου του Κράτους, και σε άλλες περιπτώσεις του Ε.Ο.Φ», στην εκπομπή «αλακΑρτ» της κας Ελευθερίας Νταβατζή (δείτε εδώ: https://youtu.be/rq5UYRw5wZE?list=PLZYRqPiugd6opxQKWpktnnyLHg9X_EBEo )

Η εδώ και λίγες μόνο μέρες συμπεριφορά της ΕΕ, που επιτρέπει στην Τυνησία (τρίτη χώρα) να δώσει 56.000 + 30.000= 86.000 τόνους λάδι, ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (το κατώτερο ποιοτικά Ιταλικό και Τυνησιακό σε σχέση με το Ελληνικό Λάδι ανακατεύονται μαζί και με γύρω στο 1% β’ ποιότητας Ελληνικό) βγάζει (υπέρ του ιταλοισπανικού ευρωπαϊκού νότου, αλήθεια πατριώτες ποιός κατακαμένος χτυπιόταν μ’ αυτή την έκφραση;) την αδασμολόγητη τιμή ραφιού -της εικόνας- (δείτε εδώ:http://www.thesmosellada.gr/images/32621028-oil_n.jpg ) στο Ιταλικό ράφι (για την οποία όπως βλέπετε κοκορεύεται η γείτονα και μάλιστα με μομφή προς εμάς ...), ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑ μείωση του -Δημοσίου Χρέους της- κατά 258 δις € με επισυναπτόμενη έκθεση (στήριξης της θέσης της) 300σιων και κάτι σελίδων (Ελληνες υπουργοί -όλων των κυβερνητικών παρατάξεων- εδώ, αντίστοιχα, έχουν στο τσεπάκι τους, άπειρες τέτοιες εκθέσεις σε βάρος των Ελλήνων Επιχειρηματιών)!

Ταυτόχρονα το «Ιταλικό λάδι», ως αποτέλεσμα του -όχι των δασμών- εκτοπίζει τα κατέχοντα Ηγετική Θέση στις Ινδίες, Ελληνικά ...

Ο Αλουφ Μπεν στον Ιανό, προχθές, με την αιγίδα της Πρεσβείας του Ισραήλ, μίλησε και για την Τυνησία (στην οποία είχα περάσει υπέροχο γαμήλιο ταξίδι και είναι η Αρχαία Καρχηδόνα Μας), οι ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ακόμη μεταφράζουν το Κάζους Μπέλι!
Ταυτόχρονα και κρύβοντας το CERN, συλλαλούν με τις ανύπαρκτες στην υπόλοιπη ανθρωπότητα καμένες «παν-παγκόσμιες» ενώσεις!
Ταυτόχρονα λαλούν υπέρ της ανύπαρκτης Τουρκίας αλλά και Ρωσίας βεβαίως-βεβαίως ...

Μ’ αυτά τα μυαλά θα πάμε καλά ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι σίγουρο, ας συνεχίσουμε την πεπατημένη ...


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ (από μάνα και πατέρα)!

Ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ 
Σπύρος Θ. Αντωνίου

Γεωστρατηγικός Μάης 2018

 

Δείτε τα σχετικά του βίντεο (στο τελευταίο μέρος της εκπομπής): 

 

https://youtu.be/rq5UYRw5wZE?list=PLZYRqPiugd6opxQKWpktnnyLHg9X_EBEo

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design