Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Dec 15

ΣΤΟ OΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Share

OΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 15/12/2015 - "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" Αναλύει ο πρόεδρος του κόμματος κος Σπύρος Αντωνίου

 

Εξωτερικά, Ράκα Συρία, Ρωσία, Σινά, Αίγυπτος, δίοδοι, Κρήτη Ελλάδα κ.ά. 
Εσωτερικά, Ουμανιστης πρωθυπουργός, ΕΣΠΑ κ.ά...
...Πέρσης ποιη
τής, ο Τζελαλαντίν Αλ Ρούμι..

Eλλάδα...Όλα εδώ ξεκίνησαν κι εδώ θα καταλήξουν! Να είστε σίγουροι γι αυτό!!!

Αναπτύσσω και αναλύω σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές μου και απ' δω όσο και σε ομιλίες μου αλλά και άρθρα μου. Το τι ακριβώς συμβαίνει με τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις, με την Σύρραξη στην Συρία -των δυνάμεων που εμπλέκονται εκεί- για την Γηραιά Ήπειρο και όχι ΤΗΝ ε. ε. της οποίας είμαστε εμείς οι Έλληνες οι πρώτοι κάτοικοί της άλλα κ ταυτόχρονα οι ιδρυτές της εξαφανίσεως μας μέσω ΕΙΣΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΜΑς εξωγενών στοιχείων, και πολλών γεγονότων ... εκατονταετιών ..

Μια από τις πρόσφατες το σχέδιο Αντενάουερ  ο  Καραμανλής... Ο οποίος μας κατέταξε ιδρυτικό μέλος της Οικονομικής ενώσεως. 

Σήμερα όμως, χθες, πρόσφατα,μιλώ για επίτροπους στην ένωση οι οποίοι αφοπλίζουν τα Βαλκάνια με στόχο το Ελληνικό Φως μιλώ για -γηγενείς τρομοκράτες- στην ε. ε....Εγώ μιλώ γράφω και υπογράφω και εσείς ακούτε ή διαβάζετε (όσοι μπορείτε να το κάνετε).

Πλέον έχουμε και ταυτότητες με αποτύπωμα της Ίριδας του κατόχου... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ  ποιοι οι Έλληνες!!! πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν τέτοιες ταυτότητες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των εε επιτρόπων αλλά και των πρωθυπουργών κ' ΠτΔ των 309 και πλέον στο σύνολό τους, που εσείς οι νοήμονες ψηφίζετε.

Επιπρόσθετα στα εντός Ελλάδας δημόσια έγγραφα απαραίτητη κρίνεται η τοποθέτηση με Μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία!!! Κόστος περί τα 80 ΕΚΤ. Ευρώ...

Πληροφορίες τώρα  θέλουν τα εξής :

Ο χαλίφης ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ μεταφέρθηκε τραυματισμένος, από την Ράκα της Συρίας... στη Λιβύη - νότια της Κρήτης μας δηλαδή , για την όποια είπα τις  προηγούμενες ότι με τον αφοπλισμό του επιτρόπου,  κινδυνεύει περισσότερο-... άραγε ο επίτροπος δεν τα καταλαβαίνει αυτά;;;

Η Λιβύη λοιπόν θεωρείται το ίδιο εξτρεμιστική περιοχή όπως και η πρωτεύουσα του χαλιφάτου στη Συρία.

 Στη Λιβύη στο Σινά το οποίο πολιτικά  ανήκει στην Αίγυπτο γεωγραφικά,  όπου δραστηριοποιούνται εξτρεμιστικές ομάδες, είναι σε γεωγραφική συνέχεια της Συρίας κ' του Ιράκ……

Είναι η δίοδος, που ενώνει το Χαλιφάτο, τη Μέση Ανατολή... Με τον Βόρεια Αφρική...

Τι σημαίνει αυτό Έλληνες;;; σημαίνει ότι απλά η πίεση που δέχεται το ΙΣΙΣ από τους Ρώσους... έχει το μοναδικό αποτέλεσμα, που είναι  το να μεταφέρεται το "κέντρο βάρους" του Χαλιφάτου στα νότια σύνορα μας... ή αλλιώς αν δεν το καταλαβαίνεται πείτε το Β. Αφρική …

Την ίδια ώρα ο Έλλην επίτροπος Ευρώπης αφοπλίζει κατά κύριο λόγο τα Βαλκάνια δηλαδή ΕΜΑΣ.

Ταυτόχρονα και την ίδια πάλι ώρα, στο εσωτερικό μας ο Ουμανιστής πρωθυπουργός μας, έχει καταστρέψει κάθε έννοια εθνικής ασφαλείας, όλοι γνωρίζουμε πως δεν έχουμε ικανές μυστικές υπηρεσίες -αυτό που ονομάζεται ΕΥΠ αναλώνεται στο να δίδει πληροφορίες κατά των Ελλήνων- σκεφτείτε τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις κ.ά. 

Τα 3 σώματα ενόπλων δυνάμεων είναι το λιγότερο παροπλισμένα οι στρατάρχες ενδιαφέρεται για τους μισθούς μόνον και τις συντάξεις τους, όταν δε λαμβάνουν τις συντάξεις θυμούνται πως φορούν παντελόνια και πως κάποτε είχαν ορκιστεί ως στρατιωτικοί...

Παροπλισμένα Σ.Ε.Δ. Λοιπόν χωρίς να προβλέπεται ουδεμία αναβάθμιση στο άμεσο μέλλον.

Η αστυνομία τώρα είναι ακατάλληλη και απροετοίμαστη για τέτοια περιστατικά. Η μόνη προετοιμασία της αστυνομίας ξεκινά κ' τελειώνει στις πλατείες αγανακτισμένων στις φυλάξεις υψηλών προσώπων και στην ξαφνική εμφάνισή της μέσα από τους θάμνους των εθνικών μας οδών για να φοβίζει τους διερχομένους οδηγούς των τροχοφόρων οχημάτων.

Όλοι αυτοί που σήμερα υποτίθεται πως εργάζονται για την άμυνα κ' ασφάλεια της Χώρας, ενδιαφέρονται μόνο για τις περικοπές στους μισθούς τους (τυχόν εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα) .

Είναι ακριβώς έτσι καθώς καμιά πίεση προς το κράτος δεν ασκούν, παρά μόνο αυτή για τις μειώσεις μισθών τους, αν ενδιαφέρονται για το κράτος θα έπρεπε πριν πολλού να βγούν στον δρόμο και να διαμαρτυρηθούν για τον υποβιβασμό τους τόσο τον προσωπικό τους όσο κ αυτού των τεχνολογιών και υλικών Με στόχο τον τελικό  αφοπλισμό Μας. 

Το σχέδιο οργανωμένο από παντού καμιά αμφιβολία προς αυτού , δεν έχουμε λεφτά, όμως άμα χρειαστεί βρίσκουμε  80 εκατ. Για τα με ίριδα διαβατήρια αλλά και όσα χρειαστούν για να φυλούν τα βόρεια σύνορά μας και ιδιαίτερα αυτά με τα Σκόπια , οι μισθοφόροι της FRONTEX  ….

Σας εγκλωβίζουν τεχνηέντως στην καθημερινότητα με μειώσεις κ’ φόρους, στερώντας σας έτσι την δυνατότητα να δείτε το αύριο να δείτε την πικρή αλήθεια που θέλουν για τους Έλληνες.  

Αυτό που μας χαρακτηρίζει ως λαό από καταβολή μας είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της έννοιας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ…

 

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ  !!!

 

Δείτε το βίντεο:

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design