Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Mar 24

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΘΑ «ΚΥΝΗΓΑ» ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ’ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ … -Δ.Τ. 25.03.2019-

Share

Το Αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ Ηρώων θα «κυνηγά» για πάντα και παντού, μέχρι το τέλος της οικουμένης, τον σημερινό ΠτΔ, τον Πρωθυπουργό, και τα λοιπά στηρίγματα τούτης της κυβέρνησης.


Ο ΠτΔ ενώ νομιμοποίησε τις Πρέσπες, ζητά στην Καλαμάτα να ακούσει το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ξακουστή», ταυτόχρονα υπουργοί της κυβερνήσεως που αυτός ο ΠτΔ νομιμοποιεί, «αφιερώνουν» το Ελληνικό Μεγαλεξανδρινό τραγούδι στους Σκοπιανούς, ενώ άλλοι χαρίζουν με δηλώσεις τους εδάφη μας στην Τουρκιά, στην καταχνιά !


Μοιάζει να επιτελούν όλοι μαζί, οι αριστεροδέξιοι, ένα επί χάρτου σχέδιο αποσυντονισμού και αποσύνθεσης των Ελλήνων, όλες αυτές οι ενέργειες μάλλον δεν είναι μεμονωμένα γεγονότα, αλλά μάλλον καλά προγραμματισμένα και ενορχηστρωμένα, από αυτούς τους ίδιους και μόνο, για να δημιουργήσουν ρήξη, διχόνοια και ανασφάλεια, στην ταλαίπωρη και φτωχή μας κοινωνία, έτσι ώστε να παραμείνουν στην εξουσία μέσω του διχασμού και της πόλωσης.

 

Την ίδια ώρα η οικογενειοκρατούμενη αντιπολίτευση, κάνει πως δεν ακούει και όταν ακούει, λέει, πως, θα τιμήσει τις συμφωνίες της κυβέρνησης ...
Πράγματι αυτό θα κάνει η οικογενειοκρατούμενη (ή του νεποτισμού) αντιπολίτευση, καθώς το ζήτημα των Πρεσπών το άνοιξε, αναίτια, παράλογα και ανυπόστατα, η δική της κυβέρνηση, αυτή της δεκαετίας του ‘90.

 

Τέτοιοι πολιτικοί δεν αξίζουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ !

 

Η Δημοκρατία που η Ελλάδα καθιέρωσε στην Ανθρωπότητα, δεν σήμαινε και δεν σημαίνει ούτε οικογενειοκρατία (νεποτισμός), αλλά ούτε και νομενκλατούρα !

 

Το Δέντρο της Λευτεριάς Της Πατρίδας Μας Το Διαιωνίζουν Άνδρες Έλληνες Καί Τά Ελληνόπουλα Που Θ’ Ανδρωθούν Ως  Έλληνες … και όχι προδότες !

 

Χρόνια Πολλά στους Έλληνες απανταχού της Γης !

Δόξα και Τιμή στους Ήρωες της Επετείου της 25ης Mαρτίου του 1821 !

 

Για το Πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ»
Το γραφείο τύπου 

Ελλάς, Δευτέρα 25η Μαρτίου 2019

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design