Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Dec 06

Ο ΡΙΧΑΡΧΟΣ -Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΡΙΣΚΟΥ … ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ …

Share

Ένα πρωτοφανές φιάσκο βιώνουμε με την υπόθεση των ενεχυροδανειστηρίων, για τα οποία η ΕΛ.ΑΣ δήλωσε πως βασιζόταν σε ένα κύκλωμα το οποίο και εξάρθρωσε, μάλιστα η αστυνομία τόνισε στις ανακοινώσεις της, πως, από την «ενεχυροδανειστήρια δράση» το Ελληνικό Δημόσιο απώλεσε πολλά εκατομμύρια ευρώ, απροσδιόριστης ακρίβειας !

Ταυτόχρονα έδωσε στην δημοσιότητα πλείστες εικόνες χρυσού που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα, που έκαναν τους φτωχούς και βιοπαλαιστές Έλληνες τους αγωνιστές του επιούσιου, να «λιποθυμήσουν από θαυμασμό» καθώς αντίκρισαν για μια ακόμη φορά την πολυτέλεια και την χλιδή που βρίσκεται στην διπλανή τους πόρτα και δημιουργείται σε βάρος τους, από αλλότριες προς το Έθνος και τον «ενφιά» υποστάσεις !

Με τα στοιχεία που η ΕΛ.ΑΣ έφερε στην δημοσιότητα, τα οποία ήταν προϊόν συλλογής μεγάλου χρονικού διαστήματος, οδηγήθηκε ο «χρυσαφένιος» επιχειρηματίας και άλλοι, στην εισαγγελία, η οποία αποφάνθηκε, με προφυλάκιση !

Τι έγινε όμως μέσα σε λίγες ώρες ουσιαστικά και φτάσαμε στο αίτημα αποφυλάκισης ;

Έδωσε η αστυνομία λανθασμένα στοιχεία; Αποφάνθηκε λάθος η ανακρίτρια ή μήπως η απόφασή της, έδωσε το δικαίωμα στους συνηγόρους των προφυλακισθέντων, να βρουν πάτημα ;

Το θέμα μας είναι αν οι κατηγορίες στοιχειοθετούν φορολογική παράβαση ή αν εμπίπτουν στις διατάξεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα ή όπου αλλού ;  

Στην χώρα που ανθεί η «φαιδρά πορτοκαλέα» με διαφορετική έννοια απ’ αυτή που είχε δώσει ο ποιητής, δυο πράγματα είναι σίγουρα:

το -ένα- έχει να κάνει με τους οργανισμούς πιστοληπτικής αξιολόγησης (όπως αυτοί υπάρχουν στο τραπεζικό σύστημα αλλά και σε επίπεδο άλλων εταιρειών -που λέγονται και "οίκοι"- και που συγκοινωνούν με το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα) και ανάληψης ρίσκων, που έδωσαν το δικαίωμα στην αναφερόμενη «ενεχυριάζουσα επιχειρηματική δραστηριότητα»  να ανδρωθεί και να διασπαρθεί, ενώ αυτοί οι ίδιοι οργανισμοί, τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια, επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, που παράγουν έργο και Εθνικό ΑΕΠ και θέσεις εργασίας και είναι καθ’ όλα ικανοί για να δημιουργήσουν μεγαλεία !

και το -άλλο- είναι ότι η δικαστική εξουσία υποτάσσεται εις την εκτελεστική …

 

Και αφού οι μεν «αξιολογούντες» είναι μετ’ αποδείξεως ανακόλουθοι, επιρρεπείς και βαθιά συστημικοί και οι δε «υποτασσόμενοι» ατεκμηρίωτοι, -τότε- μοιραία κατασκευάζουν συστημικά και άρρωστα  μεγαθήρια σε βάρος των υγιών (μη συστημικών) επιχειρηματιών/επιχειρήσεων και σε βάρος του κοσμάκη, κατασκευάζουν λοιπόν τους μπροστινούς τους  …

… Ξεύρεις την γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα και κοκκινίζει η σταφυλή και θάλλει η ελαία;
Ω! δεν την αγνοεί κανείς, είναι η γη η Ελληνίς ...

 

Μετά τιμής,   

Για το Πολιτικό Κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ»

Ο Πρόεδρός Του

Σπύρος Θ. Αντωνίου 

Ελλάς, Πέμπτη 6η Δεκεμβρίου  2018

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design