Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Nov 07

Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Δημητρίου Βάνη για το αξίωμα, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τάσσεται ο «ΘΕΣΜΟΣ» !

Share

Η παρουσία ενός -μη- συστημικού ανθρώπου, ως υποψήφιου για το αξίωμα του Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως ο κύριος Δημήτρης Βάνης, στις ερχόμενες εκλογές -κατά την άποψή μας- θα καταφέρει να ανατρέψει και να αποδιοργανώσει το «στάτους κβο» που θέλει ανθρώπους προερχόμενους, από τους κομματικούς σωλήνες, να μονοπωλούν τα αξιώματα, πράγμα που έχει ως τελικό αποτέλεσμα, να μην γίνεται τίποτα νέο, τίποτα καινοτόμο, τίποτα προς το καλό των περιφερειακών και τοπικών κοινωνιών, καθώς οι κομματικοί σωλήνες εξυπηρετούν ανυπερθέτως τους «κεντρικούς σωλήνες εξουσίας» οι οποίοι έφεραν: χώρα, περιφερειακές και τοπικές κοινωνίες στο σημερινό χάλι, στον σημερινό λαβύρινθο, στην μηδενική ανάπτυξη, στην απαξίωση των χρηστών ηθών και εθίμων, στην απαξίωση της τοπικής ταυτότητας και κατ’ επεκτάσιν της εθνικής ! 

Σήμερα η σύγχρονη αδυναμία μας έγκειται -όχι- τόσο στο γεγονός ότι οι σταθερές «των κομματικών σωλήνων» α π έ τ υ χ α ν να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων, αλλά στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο τμήμα αυτών δεν επιθυμεί να αποδεχθεί την ανάληψη του κίνδυνου της υποκινούμενης και σχεδιαζόμενης πολιτικής τους, ή ακόμη χειρότερα το κόστος της αποτυχίας τους ή της προδιαγεγραμμένης ήττας τους. 

Λέμε -ν α ι- στην υποψηφιότητα του κυρίου Δημητρίου Βάνη και τον στηρίζουμε για το αξίωμα του Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, όχι προς επίρρωση ... των κακών κειμένων, που έως σήμερα μας επιβλήθηκαν, αλλά προς αποδυνάμωσή τους !

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα, ενός ανθρώπου, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και κοινωνικά, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουμε τον Θεσσαλονικιό, Δημήτρη Βάνη !Για Τον «ΘΕΣΜΟ»
το Γραφείο Τύπου του Κόμματος

Ελλάς, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design