Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jun 25

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΤΟΥ «ΘΕΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ - ΧΙΩΤΗΣ.

Share

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  25/06/2018

 

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:

την τοποθέτηση του κου Ιωάννη Μπαρούτη-Χιώτη ως Υπευθύνου στον Τομέα Πολιτισμού καθώς επίσης και την τοποθέτησή του ως Υπ. Βουλευτή στα  Ψηφοδέλτια μας -η εκλογική περιφέρεια τοποθέτησής του θα αποφασιστεί το ερχόμενο διάστημα- ,για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

 

Αναλυτικά παραθέτουμε :

 

  • --- Με πράξη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Καταστατικού Του Κόμματος (Κεφάλαιο Δέκατο Τρίτο, άρθρον 13ον του καταστατικού, παρ.13.3,13.4,13,5) που έλαβε χώρα την -25η Ιουνίου  2018- τοποθετείται, ο κος Ιωάννης Μπαρούτης - Χιώτης Υπεύθυνος στον τομέα Πολιτισμού καθώς και  Υπ. Βουλευτής στα Ψηφοδέλτια μας, η εκλογική περιφέρεια τοποθέτησής του θα αποφασιστεί το ερχόμενο διάστημα.
  • --- Ο κος Ιωάννης Μπαρούτης - Χιώτης διετέλεσε επί δεκαετίας συνεργάτης του Σταύρου Ξαρχάκου στην -Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής- , και έχει σημαντική διεθνή παρουσία.  

 

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,

η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες και Ελληνίδες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

 

Σχετική σημείωση:

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την κύριο Ιωάννη Μπαρούτη-Χιώτη,  μπορούν να αποστείλουν το σχετικό αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .  

 

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design