Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jun 18

ΣΤHN ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΑ -ΧΑΝΙΑ- Η ΜΑΡΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ «ΘΕΣΜΟΣ».

Share

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  18/06/2018

 

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:

την τοποθέτηση του στελέχους κας Μαρίας Ακρωτηριανάκη ως Επικεφαλή του Ψηφοδελτίου του  Νομού Χανίων για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές (η κα Ακρωτηριανάκη είναι παλαιό μέλος  και μετέχει τόσο στην Εθνική Κεντρική Επιτροπή , όσο και σε άλλες επιτροπές Του Κόμματος).

  

Αναλυτικά παραθέτουμε :

 

  • --- Με πράξη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Καταστατικού Του Κόμματος (Κεφάλαιο Δέκατο Τρίτο, άρθρον 13ον του καταστατικού, παρ.13.3,13.4,13,5) που έλαβε χώρα την -17η Ιουνίου  2018- τοποθετείται, η κα Μαρία Ακρωτηριανάκη  για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, ως Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου στον Εκλογικό Συνδυασμό του Νομού Χανίων.

 

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,

η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες και Ελληνίδες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

 

Σχετική σημείωση:

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Μαρία Ακρωτηριανάκη, μπορούν να αποστείλουν το σχετικό αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .  

 

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design