Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jun 17

ΣΤΗΝ -Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ «ΘΕΣΜΟΣ»:

Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  17/06/2018

 

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:

την τοποθέτηση του κου Κωνσταντίνου Μυλωνά ως Υποψηφίου Βουλευτή στην Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, ταυτόχρονα μετέχει επισήμως και στην Εθνική Κεντρική Επιτροπή Του Κόμματος.

 

 

Αναλυτικά παραθέτουμε :

 

  • -- Με πράξη της Επιτροπής Αξιολόγησης Του Καταστατικού Του Κόμματος (Κεφάλαιο Δέκατο Τρίτο, άρθρον 13ον του καταστατικού, παρ.13.3,13.4,13,5) που έλαβε χώρα την -16η Ιουνίου  2018- τοποθετείται, ο κος Κωνσταντίνος Μυλωνάς  για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, στον Εκλογικό Συνδυασμό της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.
  • -- Με πράξη του αρμοδίου οργάνου, που έλαβε χώρα την  -16η Ιουνίου  2018-,          ο κος Κωνσταντίνος Μυλωνάς ανήκει επίσημα στην Εθνική Κεντρική Επιτροπή  Του Κόμματος (Κεφάλαιο Όγδοο , άρθρον 8ον  του καταστατικού, παρ. 8.1).

 

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,

η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες και Ελληνίδες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

 

Σχετική σημείωση:

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Κώστα Μυλωνά, μπορούν να αποστείλουν το σχετικό αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .  

 

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design