Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jun 12

ΣΟΦΙΑ ΛΗΞΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ Ε.Ε./ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (;.)/ΒRΕΧΙΤ/ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΘΕΣΗ (;.) ΣΕ ΤΡΑΜΠ !!!

Share

Έκλεισε χθές 11/06/2018 στην Σόφια η αυλαία της προεδρίας της Βουλγαρίας  για τα θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Αυτοδιοίκηση.

Ένας υπέροχος τίτλος για το σβήσιμο των φώτων γι’ αυτό το πανηγύρι των ζουρλών θα μπορούσε να είναι ο παρακάτω:

«Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς (κατά την Ελληνική εκδοχή του ρητού)» …

Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η ουσία των πραγμάτων κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης προεδρίας(;.) αλλά και όλων των προεδριών(;) αυτού του τύπου,μιας και κατά την διάρκεια αυτών των «τιμητικών εκφάνσεων» της -δημοκρατικής ευρώπης-  αναδεικνύονται (με το αζημίωτο) κάθε λογής συστημικά ανθρωπάκια τα οποία συμμετέχουν σε -διάφορες ομάδες εργασίας- και επεξεργάζονται (αζημίως βεβαίως …) την όποια ανούσια βλακεία μπορεί να περάσει από το μυαλό σας, με στόχο τελικό αυτή η ανουσιότητα να αποτελέσει -ως προϊόν δημοκρατικής διαβούλευσης- προθάλαμο, -της μελλοντικής μετάλλαξης της ανουσιότητας- σε θέμα ουσίας, και σαφώς, σαφέστατα με παραποίηση της ονομασίας  -του αρχικού τίτλου εργασίας- της «εργατικής ομάδος» που η μητρότητα και η πατρότητά της είναι παντελώς ασαφή - άγνωστη την στιγμή της δημιουργίας της!

Από τις δηλώσεις κλεισίματος αυτής της χυδαιότητος, άξιες λόγου και έντονου προβληματισμού είναι οι εξής:    

Η ενασχόληση της «αυτοδιοίκησης  της εε» με την μορφή συνεδρίας,  με τον προϋπολογισμό της περιόδου 2020-2027, όπου μεγαλόφωνα και για πρώτη φορά έγινε αποδεκτή -ημείωση των εσόδων-  λόγω του BREXIT !!! Επίσης βαρύτητα (;.) δόθηκε στις νέες (πάλι νέες;;;) προτεραιότητες που αφορούν την έρευνα, την μετανάστευση και την ασφάλεια (μα πόσο αστείοι είναι επιτέλους;;;)  στην «εε», γεγονότα (!!!) που θα έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση των κονδυλίων σε δυό από τους πλέον σημαντικούς φορείς της, στην Κοινή Αγροτική πολιτική (ΚΑΠ), και τις Πολιτικές Συνοχής (ΕΣΠΑ).
Αν και η «ομάδα εργασίας» του σκοπού αυτού της -επιτροπής των περιφερειών- εξέφρασε την αντίθεση της για τις παραπάνω μειώσεις (ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν  -τα αποκωδικοποιημένα-  «εργασιακά αποτελέσματα», για την πολιτική, την κοινωνική καθώς και την εδαφική και οικονομική συνοχή, οι μειώσεις θεωρούνται δεδομένες)!!!

Ο Γιούνκερ  -πρόεδρος(;.)- είπε πως, η «εε» βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση, η μείωση των μεγάλων ανισοτήτων και οι πολιτικές που σηματοδοτούν ορατά την αλληλεγγύη, είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχύονται και όχι να αποδυναμώνονται …

Αυτά στην Σόφια ….

Στην άλλη πλευρά του ατλαντικού μετά την συνάντηση των G7 στον Καναδά, είχαμε σφοδρή επίθεση κατά του Τράμπ από την Μέρκελ !!!

Ο τίτλος εδώ θα έπρεπε να είναι ο σωστός ως παρακάτω:  

«Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός (κατά την παγκόσμια εκδοχή του ρητού, από τους βαθιά θρησκευόμενους )» …

Ο Τράμπ έκανε το εξής θεϊκό κατά της Ούννας Μέρκελ , μέσω του Twitter κάλεσε τους εκπροσώπους του να αποσύρουν τη στήριξη στο κοινό ανακοινωθέν (G7)  και προανήγγειλε ότι οι ΗΠΑ, δασμούς στις εισαγωγές τους εκτός του χάλυβα και του άνθρακα θα επιβάλλουν και στις εισαγωγές αυτοκινήτων (και καλά έκανε και το είπε ο άνθρωπος) !!!

Η Ούννα Ανγκέλα, εξέδυσον τα ιμάτιά της, και ακόμη:«άρει τα ρήματα ανεκλάλητα εν Τω Κυρίω»  … καθώς δήλωσε σε ανήκουστα υψηλό τόνο «Δεν θα επιτρέψουμε να μας καταληστεύσουν ξανά και ξανά. Αντίθετα θα δράσουμε κι εμείς» !!!

Ντροπή της, της Ούννας, λέω εγώ, καθώς για να ισχυριστεί κάτι τέτοιο η Ναζίστρια οφείλει να επιστρέψει, εκείνη πρώτη, όσα καταλήστεψε η χώρα της από την Ελλάδα του Φωτός!   

Πάγια προγραμματική θέση του ΘΕΣΜΟΣ: η Ελλάδα επιθυμεί την μετονομασία της «εε» σε Γηραιά Ήπειρο (αυτό είναι το πραγματικό όνομά της), επιπρόσθετα η Ελλάδα συνεργάζεται μόνο με Δημοκράτες και Ισχυρούς και αυτοί έχουν όνομα και είναι: Οι Η.Π.Α. και η Γαλλία !!!

Ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ, Σπύρος Θ. Αντωνίου/ Αθήνα 12η Ιουνίου 2018

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design