Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


May 31

ΣΤΗΝ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ «ΘΕΣΜΟΣ» ΟΡΙΖΕΤΑΙ :

Share

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  31/05/2018

 

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:

την τοποθέτηση στην θέση του Προέδρου της «Περιφερειακής Οργανώσεως της Θεσσαλονίκης -της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας Μας-» , του κυρίου Βασίλειου Στογιαννίδη.

 

 

Αναλυτικά παραθέτουμε :

 

  • 1. Με πράξη Προέδρου του κόμματος, που έλαβε χώρα την -31η Μαΐου 2018-, ο κος Βασίλειος Στογιαννίδης  ανήκει επίσημα στην Εθνική Κεντρική Επιτροπή  (Κεφάλαιο Όγδοο , άρθρον 8ον  του καταστατικού, παρ. 8.1) και ορίζεται (από ανώτατο στέλεχος που ήταν έως σήμερα) ως «Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργανώσεως της Θεσσαλονίκης» .
  • 2. Ο κος Βασίλειος Στογιαννίδης θα είναι  πλέον, ο Οργανωτής της « Περιφερειακής Οργανώσεως της Θεσσαλονίκης»  (σύμφωνα με το Κεφάλαιο Δέκατο Όγδοο, άρθρον 18ον του καταστατικού).
  • 3. Ο κος Βασίλειος Στογιαννίδης, από σήμερα εντέλλεται να μεριμνήσει και για την δομή διοίκησης  της «Περιφερειακής Οργανώσεως της Θεσσαλονίκης» , η οποία πρέπει να είναι 5μελής (συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Οργανώσεως κου Βασιλείου Στογιαννίδη) -σύμφωνα με το Κεφάλαιο Δέκατο Όγδοο, άρθρον 18ον του καταστατικού- , παραθέτουμε αναλυτικά την δομή που αποτελείται από:

Πρόεδρο

→ Αντιπρόεδρο

→ Γραμματέα

→ Ταμία - Υπεύθυνο Οικονομικών

→ Υπεύθυνο Επικοινωνίας  και Τύπου

 

 

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,

η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

 

Σχετικά έγγραφα:

http://www.thesmosellada.gr/images/stogiannidis-22-31-05-2018.jpg

 

 

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design