Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


May 11

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΑ Η ΕΥΑΘ ή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ «ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ» ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ;

Share

 

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Θεσσαλονίκη δεν είναι απλή, ούτε φυσικά χρήζει της προβολής σε ΜΜΕ και Διαδίκτυο, με την μέθοδο της φωτογραφικής -αποθανάτισης- των τριτοκοσμικών στιγμών.

Η προσέγγιση του θέματος χρήζει ουσιαστικής σημασίας και όχι επιδερμικής (όπως αυτής των γελοίων δημοσιογράφων της ανεκδιήγητης μεγαλοτηλεοράσεως ), οι υπηρεσίες Άμυνας και Ασφάλειας της Χώρας πρέπει να δράσουν, ως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κακόβουλης απειλής, και σε ως τέτοια κατάσταση πρέπει να δώσουν τις λύσεις.

Για να διαγνώσουμε την ηλιθιότητα ή όχι της ΕΥΑΘ και για να κατατάξουμε το μείζον πρόβλημα στην αυτή ηλιθιότητα ή σε μια «μη συμβατική απειλή», έτσι ώστε η -δική μας κρίση να λάβει αποφάσεις- πρέπει να δούμε τα παρακάτω:

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ»:

Είναι τα γεγονότα εκείνα που περικλείουν τον εκφοβισμό πολιτών, την παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα, την χρήση συμβατών και ηλεκτρονικών μέσων για την χειραφέτηση και την διαμόρφωση της κοινής γνώμης -προς το αντίθετο από αυτό που πραγματικά συμβαίνει-.

Στόχος αυτών είναι η αποδιοργάνωση ενός κράτους, η δημιουργία πανικού, με σκοπό να εκμεταλλευτεί -ένας τρίτος- «κενά» στον καθημερινό βιοπορισμό των πολιτών, στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική και σαφώς στην άμυνα μιας χώρας, έτσι ώστε να επιτευχθεί αποσταθεροποίηση της (δημιουργώντας κρίση στο δίκτυο νερού ή στο δίκτυο μεταφοράς φυσικού αερίου ή στο δίκτυο ηλεκτροδότησης για παράδειγμα, τότε δημιουργείς «Μη Συμβατική Πολεμική Απειλή»).

Στον ορισμό της «μη συμβατικής απειλής» (δηλαδή πλέον οι πόλεμοι δεν γίνονται με οπλικά συστήματα και αυτά χρησιμοποιούνται μόνον όταν «θέλουμε» να διαρρήξουμε σε βάθος τα έγκατα της γης, σε περιοχές που τεχνητά τις έχουμε χαρακτηρίσει εμπόλεμες ή πολεμικές ζώνες, για να αντλήσουμε φυσικό πλούτο, μιας και το κόστος μας στην αυτή περίπτωση είναι πολύ χαμηλό), περιλαμβάνονται ίδιες ή παρεμφερείς τεχνικές όπως στις λεγόμενες «επιθέσεις του κυβερνοχώρου» ή του «υβριδικού πολέμου».
Στις περιπτώσεις αυτές και ιδιαίτερα όταν αυτές «διατηρούνται» για πολλές μέρες, έχουμε σημαντική μείωση στο ΑΕΠ μιας χώρας και σαφώς δημιουργούνται -ποικιλόμορφα 
εμβαθυμένα προβλήματα- στον πληθυσμό αυτής.

 

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΕΥΑΘ;

Σαφώς και δεν είναι γελοίος ο οργανισμός ενός κράτους.
Με γελοιότητα όμως λειτουργούν τα διορισμένα κομματικά όργανα, αλλά και τα κυβερνητικά, πως (;;;) αλλιώς να χαρακτηρίσεις τον παρακάτω -ασύνταχτο τσούρμο του όχλου- :
• Η μετοχή της ΕΥΑΘ διατηρείται σε επίπεδα εύκολης εξαγοράς της ...
• Σε συνέντευξη του (η οποία κομίζετε στην διαδικτυακή σελίδα του οργανισμού) προέδρου της υπηρεσίας, δίδεται βαρύτητα σε οφειλέτες και στην μετοχική σύνθεση που μεταφέρεται στο «Υπερταμείο» ... !!! (δείτε εδώ: http://www.thesmosellada.gr/images/IMG_3746.PNG)

• Το (ΦΕΚ) κανονισμού λειτουργίας υδροληψίας του οργανισμού του 2013 που υπογράφουν οι: Στουρνάρας και Καραόγλου, αναφέρεται σχεδόν μόνο σε κακοπληρωτές και σε αποζημιώσεις για τις οποίες δεν θα ευθύνεται η ΕΥΑΘ αλλά οι Πολίτες κ’ οι επιχειρήσεις ... (τέλειο ;;;) !!! Αλλά και στις προδιαγραφές του «δημοσίου σωλήνα διατομής Φ12», καλά εκεί στα Πολυτεχνεία Μας δεν διδάσκουν κάτι άλλο ;;; (εδω το ΦΕΚ : http://www.eyath.gr/misc/kanonismos-ydrolipsias.pdf)    

Σαφώς η ΕΥΑΘ δεν είναι γελοία, ούτε οι Πολίτες της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ !

Αν αυτό που συμβαίνει εδώ στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, είναι Ελληνικό, τότε όλα βαίνουν «υπό έλεγχο» !

 

Ο πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ & Γραμματέας Ευπαθών Ομάδων του ΛΑ.Ο.Σ. .

Σπύρος Θ. Αντωνίου

11/05/2018

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design